Certainteed shingle

Mawipex is sinds 1955 (!) exclusief verdeler voor Europa van Certainteed Shingels. Al meer dan 90 jaar toont deze Amerikaanse marktleider de weg naar "Innovation through Science and Art." Certainteed Shingles staan ondertussen ook in Europa bekend als kwaliteitsvolle en duurzame Shingles met bijzonder veel aandacht voor design. We zetten voor u de belangrijkste voordelen nog even op een rijtje:

Duurzaam:
Door het gebruik van hoogwaardige bitumen en een minimum glasvliesinlage van 125 gram/m² is de Certainteed Single een bijzondere betrouwbare en duurzame shingle die alle weersomstandigheden doorstaat. Wij vertaalden dit betrouwbare karakter voor u naar een productgarantie die oploopt van 20 tot 40 jaar! Bijvoorbeeld: Voor de CT20 bedraagt de productgarantie 20 jaar en voor de Landmark 40....u raad het al, 40 jaar.

Lichtgewicht:
Ondanks hun zware glasvliesinlgae zijn Certainteed Shingels, in vergelijking met traditionele dakpannen, echte lichtgewichten. Uw dakconstructie kan dan ook veel lichter uitgevoerd worden.

Buigzaam:
Certainteed Shingles zijn een droom voor elke architect. Hun beperkt gewicht geeft hem veel creatieve vrijheid, bovendien laten dakshingles zich buigen, versnijden en vastnieten en worden ze naadloos aangepast aan elke mogelijke ronding, dakkapel of torentje...

Esthetisch:
Certainteed heeft kosten noch moeite gespaard om de beste shingle op de markt te brengen, hun ambitie kent ook geen grenzen op het esthetische vlak. Kleurecht 3M granulaat, schaduwleitjes opbouw met extra en schijnbaar onregelmatig geplaatste tabs...een dak met Certainteed Shingles wordt een echt kunstwerk.

Certainteed shingles kennen dan ook 20 tot 40 jaar productgarantie. Binnen het uitgebreide gamma vindt u voor elk budget en elk dakontwerp een kwaliteit shingle. Als u al niet uit u dak bent gegaan van zoveel keuze natuurlijk...

Als U toch nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Ons professioneel team zal u graag te woord staan bij het maken van de juiste keuze dakbedekking met shingles.