CertainTeed Shingles

Shingles

ShinglesMet de invoering van het uitgebreide gamma Certainteed Shingles gaf Mawipex de bitumineuze dakshingles een totaal nieuw imago en een nieuwe, eigen toekomst. Dakshingles zijn niet langer de kunstmatige vervangers van dakpannen, maar hebben een geheel eigen toepassing.

Shingles worden vaak aanzien als de minderwaardige vervanger van de traditionele dakpan, maar niets is minder waar, Shingels geven uw dak zeer zeker een meerwaarde.

Omdat men met Shingles gemakkelijk kleine daken en onregelmatige vormen kan bedekken, heeft de architect een enorme ontwerpvrijheid bij het ontwerpen van het hellende dak. Ze kunnen aangepast worden aan elk ontwerp en dakdetail. Shingles geven uw dak een uniek en smaakvol karakter.

Mawipex is een specialist op het gebied van Shingels. Mawipex kan binnen de Nederlandse Van Doorn Groep terug vallen op meer dan 130 jaar praktijkvaring en daktraditie. Dat Shingles als dakbedekking niet moet onderdoen voor de meer traditionele dakpan werd nog eens onderstreept toen Mawipex in 2000 voor het project Dekkenplan in Zoetermeer de Dakaward won.

Voor meer info verwijzen wij naar www.certainteed.com