EPDM vijverfolie

EPDM vijverfolie MawipexNaast de Firestone RubberGard dakfolie verdeelt Mawipex Firestone Geomembraan. Onze vijverfolie wordt voortdurend uitvoerig getest volgens de strengste internationale normen. Firestone vijverfolie is voorzien van een attest van niet-toxiteit en wordt geleverd met een drinkwaterattest! U kunt bij ons ook altijd terecht voor maatwerk (op rolbreedte) en volledige prefab 3-D vijvers!

Onze permanente kwaliteitscontroles maken Firestone Geomembraan vijverfolie bijzonder geschikt voor het aanleggen van allerhande projecten waaronder, zoals tuinvijvers en waterpartijen, zwemvijvers, parkvijvers, blusvijvers, (industriële) waterbekkens, bufferbekkens, kweekvijvers (mudponds), koivijvers, drinkwaterbassins etc.

EPDM producten en toebehoren

Naast de EPDM vijverfolie beschikken we uiteraard ook over alle noodzakelijke toebehoren om uw vijver van A tot Z af te werken.

EPDM vijverfolie kan tot 930 m² uit één membraan geleverd worden. Een dergelijke rol van 15,25 meter bij 60,96 meter is niet niks. Daarom ontwikkelde Mawipex verschillende rolrekken (klein en groot model) met of zonder katrolsysteem waar u eenvoudig en snel tot 4 rollen EPDM kan opslaan. Dankzij een handig en veilig takelsysteem wisselt u in no time zonder enige moeite een nieuwe EPDM-rol.

Mawipex 3D vijver

Wilt u een EPDM vijver of zwemvijver volledig op maat gemaakt in de beste omstandigheden? Wilt u geen plooien en de hoeken netjes afgewerkt? Mawipex maakt voor u uw prefab vijver uit 1 stuk!

Hoe gaat u te werk?

1. U neemt nauwkeurig de maten van de (zwem)vijver: lengte, breedte en diepte, eventueel op de verschillende plaatsen.
2. U faxt, mailt of belt ons deze maten door.
3. Wij maken aan de hand van uw situatie een offerte op.
4. U gaat akkoord met deze prijsofferte en stuurt ons de bestelling.
5. Twee weken later leveren wij uw prefab vijver, daar waar u het wenst.
6. U plaatst de EPDM vijver op de daarvoor voorziene plaats.

Onze prefab vijvers worden steeds in de beste omstandigheden gemaakt. Er is geen invloed van eventuele weersomstandigheden.

Let op: Bij de plaatsing van de 3-D folie dient er op te worden gelet dat de folie spanningsloos in de put hangt. Dit wil zeggen dat de folie overal (zeker ook in de hoeken) de wanden moet raken. Indien dit niet zo is, kunnen wij geen garantie geven op het kleefwerk.

 

Voordelen Mawipex EPDM Premium vijverfolie

We zetten hieronder de voordelen van Mawipex EPDM nog even op een rijtje.

Veilig voor mens, plant en dier
Mawipex Premium EPDM werd door een onafhankelijk laboratorium onderworpen aan de strengste internationale testen en behaalde met glans het drinkwaterattest en attest van niet-toxiteit.

Wortelvast
Mawipex Premium EPDM is getest op zijn wortelvastheid volgens de internationale DIN Norm 4064. Dit wil zeggen dat Mawipex Premium EPDM niet doorboord wordt door wortels van vijverplanten. U kunt vijverfolie perfect gebruiken voor tal van verschillende oeverbeplantingen.

10 jaar productgarantie
Mawipex Premium EPDM is UV- en ozonbestendig (droogt niet uit en barst niet), 400% elastisch en wortelvast. Om deze woorden kracht bij te zetten geven wij 10 jaar productgarantie op onze vijverfolie.

Milieuvriendelijk
Mawipex Premium EPDM vijverfolie bevat geen uittredende stoffen, gaat zeer lang mee (50 jaar verwachte levensduur) en is recyclebaar. Deze eigenschappen maken het product zeer milieuvriendelijk.

Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen
Mawipex Premium EPDM is bijzonder eenvoudig te plaatsen. U kunt de vijverfolie los laten liggen en de randen met ongeveer 50 cm ballast vastleggen. Wanneer de ondergrond scherpe voorwerpen bevat is het raadzaam om eerst een beschermende polyesterdoek te leggen. Mawipex Premium EPDM vijverfolie kan tot 930 m² in één stuk gelegd worden. Een naadverbinding tussen twee stukken vijverfolie (bijv. een L-vorm) of details, zoals een afvoer voor een fontein, werkt u snel en eenvoudig af met onze speciale gebruiksvriendelijke tapes en lijmen. Voor een strakke moderne vijver kunt u de EPDM vijverfolie met Bonding Adhesive of Spraybond+ op de opstaande kanten verkleven.