Firestone Isogard HD

Firestone ISOGARDTM HD is een 12,7 mm dik PIR paneel dat ontwikkeld werd voor  een afwerking als dekplaat voor platte daken. Het is opgebouwd uit een ontgaste PIR-schuimkern met hoge densiteit en een gesloten celstructuur waarop een glasvlies cachering wordt aangebracht.

De ISOGARD is een ideale oplossing bij renovatie van daken:

Hogere levensduur/ belastbaarheid: ISOGARD HD-dekplaten spreiden de belasting en beschermen de onderliggende isolatieplaten. Voor een langere levenscyclus loont het dus in veel gevallen de moeite de isolatieplaten met ISOGARD HD-dekplaten te beschermen.

Dé oplossing voor overlagen op PVC: Anno 2013 is er veel vraag naar het overlagen van bestaande PVC daken met BossCover EPDM. Helaas kan BossCover niet rechtsreeks verlijmd worden op veel soorten PVC dakbedekking. Door eerst de ISOGARD platen te plaatsen kan de verouderde PVC eenvoudig overlaagd worden.

ISOGARD maakt daken beter beloopbaar: Bij daken die regelmatig belopen worden, kunnen isolatieplaten uit minerale wol samengedrukt worden. Hierdoor ontstaan plassen water of gaan de bevestigers uitsteken, wat dan weer het membraan dat bovenop de isolatie komt, kan beschadigen. Ook in het geval van schuimisolatie kunnen de cellen samengedrukt worden of komt de cachering los van de schuimkern.

ISOGARD platen verdelen de belasting en beschermen de isolatieplaten bij frequent belopen daken.

De Firestone ISOGARD HD Cover board kent een dikte van 12,7 mm. en wordt geleverd in platen van 225x122 cm.

Voor meer informatie over de ISOGARD plaat of het aanvragen van een monster neemt u contact op met onze afdeling verkoop via: 0113-557777