Firestone RubberGard

 

Mawipex is de erkende distributeur voor Firestone Building Products, en verdeelt in Nederland het Firestone RubberGard® en Firestone RubberCover™ gamma. Verder vormt Mawipex, in samenwerking met BRM - een in België gevestigd bureau gespecialiseerd in verkoopondersteuning - het aanspreekpunt voor dakafdichtingssystemen van Firestone in Nederland.

Respectievelijk als distributeur en consultant geven Mawipex en BRM deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking en accessoires aan architecten, vastgoedbeheerders, dakdekkers en bouwprofessionals. Samen begeleiden ze klanten bij het plaatsen van de juiste bestellingen. Vervolgens draagt de Logistieke afdeling van Mawipex de grootste zorg voor uw materialen, zodat deze in goede staat, op de juiste plaats en op het juiste moment worden geleverd.

Mawipex maakt calculaties op en geeft technische adviezen. Zo worden alle mogelijke problemen voor aanvang van de werkzaamheden vermeden. Indien nodig biedt Mawipex ook technische ondersteuning op het dak aan. Ook worden er op regelmatige basis theoretische en praktische opleiding verzorgd. Contacteer ons gerust indien u hier meer informatie over wenst te ontvangen.


Firestone RubberGard®: dé wereldwijde EPDM referentie

Het belangrijkste onderdeel van Firestone RubberGard® daksystemen is EPDM, een synthetisch éénlaags rubber-membraan. Dit membraan is een samenstelling van ethyleen propyleen dieen terpolymeer, gemengd met roet, proces-oliën, vulstoffen en vulkaniseermiddelen.

Sinds de introductie van Firestone RubbergGard® werden méér dan één miljard m² Firestone RubberGard® EPDM met succes geplaatst op miljoenen platte daken overal ter wereld. Van de ijzige en barre omstandigheden in Alaska tot de extreme en verschroeiende hitte van de Golfstaten.

Mawipex is trots zich officieel distributeur te mogen noemen van Firestone RubberGard®! Onze medewerkers voorzien u graag van aanvullende informatie en technisch advies. Contacteer ons gerust op volgend nummer: 0113 55 77 77