Firestone UltraPly TPO

Naast De Firestone EPDM is Mawipex sinds enige tijd actief met een andere duurzame dakbedekking uit het Firestone-gamma: De UltraPly TPO.

Firestone heeft als doel een uitgebreid gamma kwalitatieve dakafdichtingsoplossingen aan te bieden. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van het Firestone UltraPly TPO-membraan. Deze thermoplastische dakfolie is één van de snelst groeiende dakbedekkingsproducten op de markt. Dankzij de talrijke voordelen, zowel op het vlak van duurzaamheid als installatie, wordt dit membraan vandaag volop geplaatst op commerciële en industriële daken.

Sinds de installatie van de eerste TPO-daken begin de jaren '90, werden wereldwijd miljoenen m² UltraPly TPO-dakafdichtingssystemen geplaatst. Van de koude omstandigheden in Canada tot het warme en vochtige klimaat in Zuidoost-Azië.

Firestone UltraPly TPO is een flexibel thermoplastisch polyolefine-membraan (FPO), ontwikkeld voor de afdichting van platte en licht hellende commerciële en industriële daken. Het leent zich ook uitstekend in combinatie met extensieve groendaken en/of PV-installaties.